Tandarts en mondzorg praktijken

ANT-implementatietool Praktijkvisitatie


Kwaliteit in Praktijk kiest voor de ANT! U ook? Klik hier voor meer informatie om lid te worden.

Kwaliteit in Praktijk en de Associatie Nederlandse Tandartsen, de ANT, zijn een unieke samenwerking aangegaan om tandartspraktijken de mogelijkheid te bieden tot kwaliteitsverbetering en kwaliteitsborging.
De ANT focust in 2019 nog sterker op kwaliteit. Een van de pijlers daarbij is praktijkvisitatie, waarbij collega’s bij een praktijk binnenkijken en feedback geven.
Kwaliteit in Praktijk is trots dat de ANT voor ons heeft gekozen als partner om praktijken de mogelijkheid te geven om zich gedegen op een praktijkvisitatie voor te bereiden.

Logo Kwaliteit in Praktijk & Associatie Nederlandse Tandartsen

Voor de praktijkhouders is er nu de mogelijkheid om een voorbereidingspakket aan te schaffen en ook om na afloop hulp te krijgen bij het implementeren van eventuele verbeterpunten. Dit voorbereidingspakket is door ons ontwikkeld en bestaat uit een boek met een heldere vertaling van de vier domeinen waarop een praktijk feedback krijgt met tips en tricks voor een efficiënt functionerende praktijk. Daarnaast bevat het pakket een usb-stick met onder andere hygiëne- en behandelprotocollen en formulieren waarmee de kwaliteit van de praktijkorganisatie voor de visitatie geborgd kan worden. Met deze “implementatietool” kunnen praktijken zich nog beter voorbereiden op de visitatie.
Ook wanneer u er voor kiest om nu nog geen praktijkvisitatie aan te vragen, voegt dit pakket waarde toe aan uw praktijkorganisatie.

Klik hier voor een kort voorbeeld uit het werkboek ter voorbereiding van de praktijkvisitatie.

Bij ieder domein dat in het werkboek wordt behandeld horen ook voorbeelddocumenten die u eenvoudig voor uw eigen praktijksituatie kunt aanpassen. Dit bespaart u heel veel tijd en energie. Op de USB-stick die bij het werkboek geleverd wordt, treft u alle relevante documenten en achtergrondinformatie zoals wet- en regelgeving aan.
Klik hier voor overzicht van de documenten die u kunt gebruiken ter voorbereiding van uw ANT-praktijkvisitatie. Het betreffen “word”-documenten die u zelf eenvoudig kunt aanpassen. U hoeft dus geen teksten over te typen.

Speciaal voor ANT-leden wordt het voorbereidingspakket aangeboden voor slechts € 250,— (excl. btw). De normale prijs voor dit voorbereidingspakket bedraagt € 495,— (excl. btw). Een ANT-ledenkorting van bijna 50%!
Klik hier om het voorbereidingspakket te bestellen.

Ook nieuw!

Heeft u al kennis gemaakt met onze KRT-erkende patiëntenenquête?
Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om onze AVG-privacyverklaring te lezen