Tandarts en mondzorg praktijken

ANT-implementatietool Praktijkvisitatie


Kwaliteit in Praktijk kiest voor de ANT! U ook? Klik hier voor meer informatie om lid te worden.

Kwaliteit in Praktijk en de Associatie Nederlandse Tandartsen, de ANT, zijn een unieke samenwerking aangegaan om tandartspraktijken de mogelijkheid te bieden tot kwaliteitsverbetering en kwaliteitsborging.
De ANT focust in 2019 nog sterker op kwaliteit. Een van de pijlers daarbij is praktijkvisitatie, waarbij collega’s bij een praktijk binnenkijken en feedback geven.
Kwaliteit in Praktijk is trots dat de ANT voor ons heeft gekozen als partner om praktijken de mogelijkheid te geven om zich gedegen op een praktijkvisitatie voor te bereiden.

ANT-protocollen voldoen een de nieuwe HKZ-norm voor mondzorg.
Kwaliteit in Praktijk heeft voor de ANT een nieuwe set van beleidsdocumenten en protocollen ontwikkeld. Na toetsing door certificeerder Tüv voldoen deze aantoonbaar aan de nieuwste HKZ-norm voor de mondzorg. Klik hier om de verklaring in te zien die door Tüv is afgegeven. ANT-leden kunnen deze set eenvoudig via de website van de ANT voor slechts € 99,00 excl. btw downloaden. Meld u zich hiervoor aan op het ANT-platvorm
Bent u nog geen lid van de ANT? Neemt u dan even contact met ons op.

Logo Kwaliteit in Praktijk & Associatie Nederlandse Tandartsen

Voorbereidingspakket ANT-visitatie
Voor de praktijkhouders is er nu de mogelijkheid om een voorbereidingspakket aan te schaffen en ook om na afloop hulp te krijgen bij het implementeren van eventuele verbeterpunten. Dit voorbereidingspakket is door ons ontwikkeld en bestaat uit een boek met een heldere vertaling van de vier domeinen waarop een praktijk feedback krijgt met tips en tricks voor een efficiënt functionerende praktijk. Daarnaast bevat het pakket een usb-stick met onder andere hygiëne- en behandelprotocollen en formulieren waarmee de kwaliteit van de praktijkorganisatie voor de visitatie geborgd kan worden. Met deze “implementatietool” kunnen praktijken zich nog beter voorbereiden op de visitatie.
Ook wanneer u er voor kiest om nu nog geen praktijkvisitatie aan te vragen, voegt dit pakket waarde toe aan uw praktijkorganisatie.
Een praktijkvisitatie is ook een goede opmaat voor een certificering van uw tandartspraktijk.

Klik hier voor een kort voorbeeld uit het werkboek ter voorbereiding van de praktijkvisitatie.

Bij ieder domein dat in het werkboek wordt behandeld horen ook voorbeelddocumenten (in Word) die u eenvoudig voor uw eigen praktijksituatie kunt aanpassen. U hoeft dus geen teksten over te typen. Dit bespaart u heel veel tijd en energie. Op de USB-stick die bij het werkboek geleverd wordt treft u alle relevante documenten en achtergrondinformatie zoals wet- en regelgeving aan.

Speciaal voor ANT-leden wordt het voorbereidingspakket aangeboden voor slechts € 250,— (excl. btw). De normale prijs voor dit voorbereidingspakket bedraagt € 495,— (excl. btw). Een ANT-ledenkorting van bijna 50%!
Klik hier om het voorbereidingspakket te bestellen.

Ook nieuw!

Heeft u al kennis gemaakt met onze KRT-erkende patiëntenenquête?
Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om onze AVG-privacyverklaring te lezen