Tandarts en mondzorg praktijken

Kwaliteit in Praktijk kiest voor de ANT. U ook?


Sinds begin 2018 werkt Kwaliteit in Praktijk samen met de Associatie Nederlandse Tandartsen. De ANT onderscheidt zich van andere beroepsverenigingen door hun proactieve opstelling bij de belangenbehartiging van haar leden en van tandartsen in het algemeen.

Kwaliteit in Praktijk herkent zich in deze proactiviteit en deelt de visie van de ANT. Komende periode zal de samenwerking tussen de ANT en Kwaliteit in Praktijk zich daarom uitbreiden. Tot nu toe is er voornamelijk samengewerkt op het gebied van praktijkvisitatie en de ondersteuning van haar leden bij de voorbereiding van hun praktijkvisitatie. Als ANT-lid kunt u hier in het nieuwe jaar optimaal van profiteren.

Bent u al lid van de ANT?
Mooi, want dan kunt u zich aanmelden voor een gratis ZIVVER-account. ZIVVER is een veilig alternatief voor de kostbare beveiligde e-mailprogramma’s waar u waarschijnlijk mee werkt.

Nog geen lid van de ANT?
De ANT is dé belangenbehartiger van tandartsen, een snel groeiende beroepsorganisatie met een eigen geluid. De ANT zet zich in voor een beter imago van de beroepsgroep en blijft strijden tegen bureaucratie. Alleen dat al maakt een ANT-lidmaatschap de moeite waard! Daarnaast profiteert u als lid van het uitgebreide, aantrekkelijk geprijsde servicepakket.

Pre-order alvast uw gratis ZIVVER-account
Om gebruik te maken van uw gratis ZIVVER-account dient u zich eerst aan te melden. Dit gaat heel eenvoudig via de website. Wilt u vanaf 1 december direct aan de slag met ZIVVER? Pre-order dan nu alvast uw gratis account.

Kijk hier voor meer informatie over het ANT-lidmaatschap of bel 020 237 47 40