Tandarts en mondzorg praktijken

KNMT-praktijkprotocollen en implementatiehandleiding


KNMT-praktijkprotocollen en implementatiehandleiding
Voor KNMT-leden is er nu de mogelijkheid om een complete set KNMT-praktijkprotocollen met implementatiehandleiding aan te schaffen. De set bestaat beleidsprotocollen, hygiëne- en behandel- en Arbo-protocollen en protocollen voor de optimalisatie van uw praktijkvoering. De set KNMT-protocollen is beoordeeld door de certificerende instantie Tüv en is conform bevonden ten aanzien van de nieuwe HKZ-norm voor mondzorgpraktijken en relevante wet- en regelgeving. Klik hier voor de verklaring van Tüv. U koopt derhalve onafhankelijk gegarandeerde kwaliteitsprotocollen.

De KNMT-protocollen bestaan uit voorbeelddocumenten (in Word) die u eenvoudig voor uw eigen praktijksituatie kunt aanpassen. U hoeft dus geen teksten over te typen. Dit bespaart u heel veel tijd en energie.
Na bestelling krijgt u de set protocollen met implementatiehandleiding digitaal aangeleverd.

De implementatiehandleiding bestaat uit een digitaal boekwerk met een heldere uitleg met tips en tricks waarmee u de protocollen eenvoudig kunt implementeren voor een efficiënt en veilig functionerende praktijk.
De set protocollen en implementatiehandleiding vormen samen een uitstekend instrument ter voorbereiding voor een praktijkvisitatie of HKZ-certificering.

Speciaal voor KNMT-leden wordt deze set protocollen met implementatiehandleiding aangeboden voor slechts € 135,— (excl. btw).
Klik hier om KNMT-protocollen met implementatiehandleiding te bestellen.

Ook nieuw!

Heeft u al kennis gemaakt met onze KRT-erkende patiëntenenquête?
Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om onze AVG-privacyverklaring te lezen