Meer informatie?

Neem contact op met Kwaliteit in Praktijk en vraag naar Menno Bouman. Hij beantwoordt graag al uw vragen.
Orthodontie praktijken

NVvO branchekeurmerk


Klik hier voor informatie over blootstellingsanalyses

Kwaliteit in Praktijk is door de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO) geselecteerd om orthodontiepraktijken te begeleiden naar het branchekeurmerk. Hier zijn we trots op en het biedt de orthodontiepraktijken de mogelijkheid om op betaalbare en op efficiënte wijze de eisen voor het branchekeurmerk binnen hun praktijk te implementeren.

Leest u hieronder nog meer ervaringen van uw collega’s:
“Kwaliteit in Praktijk heeft het ons mogelijk gemaakt onze praktijk te laten certificeren in korte tijd en tegen minimale kosten. Begeleiding was prettig, no nonsense en to the point. Het uitstekende voorbeeld kwaliteitshandboek maakte het opzetten van een kwaliteitssysteem op maat goed te doen, waar de eigen praktijkvoering beter door wordt.”
Orthodontiepraktijk Potgieser, Winschoten

“Wij vonden het erg prettig dat het een heel individuele en persoonlijke benadering was. Niet een afgeraffeld kant en klaar pakket, maar een op maat gesneden invulling en direct contact!”
Brouns Orthodontie, Waalre en Venlo

“Het kwaliteitshandboek en de bijgeleverde voorbeeld protocollen waren handzaam en makkelijk aan te passen aan mijn eigen praktijksituatie, zonder essentiële informatie te verliezen. De begeleiding was ter zake en plezierig.”
Orthodontiepraktijk Van der Beek, Uithoorn

“We zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding en betrokkenheid van Menno en Astrid. Indien nodig werd op de specifieke eigen praktijksituatie geadviseerd. Tijdens de 5 informatie avonden werd het kwaliteitshandboek goed toegelicht. Het format wat werd geleverd is eenvoudig te veranderen naar de praktijksituatie. Kortom wij zullen jullie bij anderen aanbevelen.”
Orthodontie Amsterdam-zuid, Amsterdam

Wanneer u het NVvO-Branchekeurmerk behaalt, krijgt u hiervoor door de WACO 18 accreditatiepunten toegekend.

Klik hier wanneer u meer wilt weten over het NVvO branchekeurmerk implementatiepakket?

Voorbeeld kwaliteitshandboek Orthodontie positief beoordeeld bij documentatieaudit volgens het HKZ/ISO 9001-schema

Kwaliteit in Praktijk heeft het door haar opgestelde voorbeeld kwaliteitshandboek orthodontie door de certificerende instelling Tüv laten beoordelen op conformiteit met het HKZ/ISO 9001-schema. Het resultaat: Het voorbeeld kwaliteitshandboek orthodontie voldoet aan de eisen die het HKZ/ISO 9001-schema aan de documentatie stelt.

Voor de orthodontiepraktijken betekent dit zekerheid wanneer u het door ons ontwikkelde HKZ-implementatiepakket aanschaft. Samen met het werkboek met alle informatie rondom de implementatie van het HKZ/ISO 9001-schema heeft u met het voorbeeld kwaliteitshandboek een uniek instrument om efficiënt en kostenbesparend de kwaliteit van uw praktijkvoering transparant en aantoonbaar te maken.

Na erkenning door de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten is dit de tweede mijlpaal voor Kwaliteit in Praktijk binnen een kort tijdsbestek.

Klik hier om het implementatiepakket direct te bestellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van begeleiding door Kwaliteit in Praktijk? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van begeleiding bij u in de praktijk. Of stuur een e-mail naar info@kwaliteitinpraktijk.org.

Kwaliteit in Praktijk voert ook audits uit voor hercertificering
Moet uw praktijk binnenkort geaudit worden voor verlenging van uw NVvO (ISO 9001) certificaat?
Kwaliteit in Praktijk kan dit voor uw praktijk verzorgen tegen een reëel tarief.
Voor praktijken met één orthodontist, vier stoelen en vijf assistentes zijn de kosten incl. rapportage € 700,— excl. btw en reiskosten (€ 0,35/km) vanaf Bussum. Voor grotere praktijken geldt een tarief van 900,— incl. rapportage en excl. btw en reiskosten (€ 0,35/km) vanaf Bussum.
Neemt u gerust even contact met ons op voor meer informatie over hercertificering. Dan betaalt u nooit teveel.