Tandarts en mondzorg praktijken

Patiëntenenquête


Nieuwe KRT- en KRM-erkende Patiëntenenquête Happy Survey!

Kwaliteit in Praktijk heeft in samenwerking met Lens Business Software een nieuwe patiëntenenquête Happy Survey ontwikkeld voor tandarts-, orthodontie- en mondhygiënepraktijken.

Dit product onderscheidt zich door de speelse en uitnodigende opzet, flexibiliteit en direct online beschikbare resultaten.
U hoeft geen e-mailadres bestanden aan te leveren en bent niet meer afhankelijk van de leverancier die de resultaten aan u moet aanleveren. U heeft de resultaten direct online beschikbaar, altijd en overal. Met een zeer hoge respons van bijna 80%!
Vragenlijsten zijn direct door de patiënt in te vullen bijvoorbeeld op een tablet, maar ook op eigen smartphone middels een te scannen qr-code. Happy Survey geeft ook de mogelijkheden voor tekstuele feedback van patiënten.

Resultaten zijn te selecteren op de hele praktijk of per behandelaar wanneer u met meerdere tandartsen, orthodontisten en/of mondhygiënisten in één praktijk samenwerkt. Ook kunt u resultaten selecteren per praktijkvestiging of tijdsperiode.
De enquête is door het KRT en het KRM erkend. Dit betekent dat deelnemende tandartsen ieder 8 KRT-punten en mondhygiënisten 5 KRM-punten krijgen bij een correct uitgevoerde patiëntenenquête.

Twee enquêtes voor de prijs van één!
Moet u uw KRT / KRM-registratie binnenkort verlengen? Doe dan nu uw patiëntenenquête. Happy Survey kunt u een jaar lang onbeperkt gebruiken. Wanneer u een enquête uitvoert vóór uw herregistratie en één direct na uw herregistratie heeft u al aan uw verplichting wat de patiëntenenquête voldaan zonder extra kosten!

Bij de aanschaf van Happy Survey voor tandarts- en orthodontie- en mondhygiënepraktijken kunt u kiezen uit drie opties:
Optie 1: Bij een abonnement van drie jaar betaalt u voor een praktijk tot 5 behandelaars € 200,— excl. btw per jaar en voor een praktijk met meer dan 5 behandelaars € 250,— excl. btw per jaar.
Optie 2: Voor het gebruik van de enquête gedurende één jaar voor een praktijk tot 5 behandelaars betaalt u éénmalig € 350,— excl. btw en voor een praktijk met meer dan 5 behandelaars éénmalig € 450,— excl. btw.
Optie 3: Speciaal voor zzp-tandartsen of zzp-mondhygiënisten. Voor het gebruik van de enquête gedurende één jaar als zzp-er betaalt u éénmalig € 300,— excl. btw.

Leden van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) genieten een korting van 10%*.

Klik hier voor een voorbeeld van de vragenlijst.
Klik hier voor een voorbeeld van de rapportage

Klik hier om de enquête te bestellen.
Klik hier om naar de site van Happy Survey te gaan.
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op of stuur een e-mail naar: info@kwaliteitinpraktijk.org voor meer informatie.
*Korting is niet van toepassing in combinatie met andere acties.