Tandarts en mondzorg praktijken

Patiëntenenquête


Nieuwe KRT-erkende Patiëntenenquête!

Kwaliteit in Praktijk heeft in samenwerking met Lens Business Software een nieuwe patiëntenenquête ontwikkeld voor tandarts- en orthodontiepraktijken.

Dit product onderscheidt zich door de speelse en uitnodigende opzet, flexibiliteit en direct online beschikbare resultaten.
U hoeft geen e-mailadres bestanden aan te leveren en bent niet meer afhankelijk van de leverancier die de resultaten moet aanleveren. U heeft de resultaten direct online beschikbaar, altijd en overal.
Vragenlijsten zijn direct door de patiënt in te vullen bijvoorbeeld op een tablet, maar ook op eigen smartphone middels een te scannen qr-code.
Resultaten zijn te selecteren op de hele praktijk of behandelaar wanneer u met meerdere tandartsen of orthodontisten in één praktijk samenwerkt. Ook kunt u resultaten selecteren per praktijkvestiging of tijdsperiode.
Voor praktijken met maximaal 5 tandartsen kost deze enquête € 200,—* voor een jaar met een onbeperkt aantal uit te geven vragenlijsten. Voor praktijken met meer dan 5 behandelaars bedraagt de prijs € 250,—*.
Leden van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) genieten een korting van 10%.
U kunt de enquête eenvoudig jaarlijks opzeggen.
De enquête is door het KRT erkend.

Klik hier voor een voorbeeld van de vragenlijst.
Klik hier voor een voorbeeld van de rapportage

Klik hier om meer informatie op te vragen of om de enquête te bestellen.

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.