Tandarts en mondzorg praktijken

Patiëntenenquête


Nieuwe NVvO-, KRT- en KRM-erkende Patiëntenenquête Happy Survey!

Kwaliteit in Praktijk heeft in samenwerking met Lens Business Software een nieuwe patiëntenenquête Happy Survey ontwikkeld voor tandarts-, orthodontie- en mondhygiënepraktijken.

Dit product onderscheidt zich door de speelse en uitnodigende opzet, flexibiliteit en direct online beschikbare resultaten.
U hoeft geen e-mailadres bestanden aan te leveren en bent niet meer afhankelijk van de leverancier die de resultaten aan u moet aanleveren. U heeft de resultaten direct online beschikbaar, altijd en overal. Met een zeer hoge respons van bijna 75%!
Vragenlijsten zijn direct door de patiënt in te vullen bijvoorbeeld op een tablet, maar ook op eigen smartphone middels een te scannen qr-code. Happy Survey biedt ook de mogelijkheid voor tekstuele feedback van patiënten.

Resultaten kunt u selecteren voor de hele praktijk of per behandelaar wanneer u met meerdere tandartsen of orthodontisten in één praktijk samenwerkt. Ook kunt u resultaten selecteren per praktijkvestiging of tijdsperiode.

12 KRT-punten per deelnemende tandarts
De enquête is door het KRT en het KRM erkend. Dit betekent dat deelnemende tandartsen ieder 12 KRT-punten krijgen bij een correct uitgevoerde patiëntenenquête.

Afhankelijk van de discipline wordt de vragenlijst aangeboden voor tandartsen, mondhygiënisten of orthodontisten.
Klik hier voor een gratis voorbeeld van de enquête voor tandartspraktijken.
Klik hier voor een gratis voorbeeld van de enquête voor orthodontiepraktijken.
Happy Survey is er ook voor tandartsen voor orthodontie in het OK-register.

Happy Survey in plaats van praktijkvisitatie?
In de nieuwe KRT-registratienorm (2021) is een praktijkvisitatie niet meer verplicht. U mag zelf de keuze maken: een praktijkvisitatie of patiëntenenquête.
Voor uw praktijk en uw collega’s is het uitvoeren van een patiëntenenquête veel minder belastend en goedkoper. Happy Survey geeft evengoed de nodige informatie waarmee u uw praktijkvoering kunt verbeteren.

Al voor € 220,— excl. btw / jaar een licentie Happy Survey
Bij de aanschaf van Happy Survey voor tandarts- en orthodontie- en mondhygiënepraktijken kunt u kiezen uit drie opties:
Optie 1: Bij een abonnement van tenminste drie jaar betaalt u voor een praktijk tot 5 behandelaars € 220,— excl. btw per jaar en voor een praktijk met meer dan 5 behandelaars € 285,— excl. btw per jaar.
Optie 2: Voor het gebruik van de enquête gedurende één jaar voor een praktijk tot 5 behandelaars betaalt u éénmalig € 385,— excl. btw en voor een praktijk met meer dan 5 behandelaars éénmalig € 495,— excl. btw.
Optie 3: Speciaal voor zzp-tandartsen of zzp-mondhygiënisten. Voor het gebruik van de enquête gedurende één jaar als zzp-er betaalt u éénmalig € 330,— excl. btw.

Klik hier om de enquête te bestellen.

Wat vinden uw collega’s van Happy Survey?
Praktijkmanager Orthodontiepraktijk in Zwolle:
De QR-code werkt echt geniaal, ik ben benieuwd naar de response, in het verleden deelden we een ipad uit.

Praktijkhouder Tandartspraktijk in Breda:
Stond aanvankelijk wat sceptisch tegenover het houden van de Patiëntenenquête. Achteraf gezien leerzaam geweest en blij met de resultaten. Motiverend! Meeste patiënten wilden enthousiast medewerking verlenen en vonden het prima om te doen. Ook zeer eenvoudig opstarten van de vragenlijst met de QR- code, werkte perfect. Medewerking Happy Survey prima.

Praktijkmanager Orthodontiepraktijk in Almelo:
Met veel tevredenheid maken wij gebruik van uw patiëntenenquête. Tevens willen wij deze soortgelijke enquête gebruiken voor in de tandartsenpraktijk.

Neem voor meer informatie gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op of stuur een e-mail naar: info@kwaliteitinpraktijk.org voor meer informatie.