Tandarts en mondzorg praktijken

ISO 9001 voor mondhygiënepraktijken


Het ISO 9001 implementatiepakket voor mondhygiënepraktijken.
Hét werkboek met alle protocollen voor de mondhygiënepraktijk op Cd-rom. Meer dan 500 tandarts-, orthodontie- en mondhygiënepraktijken werken al met dit product.

Het ISO 9001-implementatiepakket bestaat uit een werkboek en cd-rom. In het werkboek staat beschreven aan welke eisen uw praktijk dient te voldoen én op de wijze waarop u deze eisen het best en efficiënt in uw praktijk kunt implementeren. Het boek staat vol met tips en aanwijzingen waarmee u veel tijd en energie zult besparen en uw praktijkvoering kunt optimaliseren. Het boek is geschreven op basis van onze ervaringen met de implementatie van de ISO 9001-norm in mondzorgpraktijken.

De cd-rom bevat het voorbeeld ISO 9001-kwaliteitshandboek van een mondhygiënepraktijk. Het bevat alle relevante protocollen, richtlijnen en wetgeving waar een mondhygiënepraktijk mee te maken kan krijgen. Alle procedures, protocollen en formulieren die u binnen het ISO 9001-kwalliteitsstysteem moet gebruiken staan als voorbeeld op de cd-rom. U hoeft zelf geen nieuw kwaliteitshandboek te schrijven, dat hebben wij al voor u gedaan. U hoeft het alleen maar aan te passen op de specifieke aspecten van uw praktijk. Zo bespaart u veel tijd zonder dat u een standaard kwaliteitshandboek heeft.
Alle (hygiëne)protocollen op een rijtje. Het papierwerk is al voor u gedaan. U kunt de protocollen eenvoudig aanpassen en implementeren waarmee u voldoet aan de W.I.P.-richtlijnen, aan de eisen van de inspectie gezondheidszorg (I.G.Z.) en aan de eisen voor de NVM-praktijkvisitaties.

Kwaliteit in Praktijk begeleidt al sinds 2010 tandarts- en orthodontiepraktijken naar succesvolle ISO 9001 certificering. Alle protocollen die wij ontwikkeld hebben voldoen aan de ISO 9001 norm. Met ons ISO 9001 implementatiepakket kunt u zelf en in uw eigen tempo al aan de slag gaan waardoor u veel kosten bespaart. Alleen daar waar u wat hulp nodig denkt te hebben schakelt u ons gewoon in.
Als geen ander weten wij dat u op de kosten moet letten. Daarom zit u bij ons nooit aan een contract vast.

Klik hier om een voorbeeldprotocol te bekijken.

Het kwaliteitshandboek dat u aanschaft is beoordeeld door certificerende instantie Tüv en voldoet aan de ISO 9001 norm.
klik hier om de verklaring van Tüv te lezen.
Ook voor uw praktijk ligt een betaalbaar ISO 9001-certificaat nu binnen handbereik.

Klik hier om het ISO 9001 implementatiepakket te bestellen.

Klik hier wanneer u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken dat wij bij u in de praktijk komen om het ISO-9001 implementatiepakket te laten zien.