Tandarts en mondzorg praktijken

HKZ-certificering voor mondhygiënepraktijken


Experiment Taakherschikking. Heeft u het vertrouwen van uw verwijzers?
Er is veel te doen rondom het Experiment Taakherschikking. Gaat u zelf een kleine caviteit bij uw patiënt behandelen?
Belangrijk is dat u als mondhygiënist het vertrouwen heeft van de tandartsen waarvan u ook patiënten behandelt. Gaan zij accepteren dat u een kleine caviteit bij een van hun patiënten behandelt?
Verwijzen zij nadien nog patiënten naar u door?

Het gaat om vertrouwen!
U wilt het vertrouwen van uw verwijzers hebben dat u verantwoorde zorg levert. Kwaliteit in Praktijk heeft speciaal hiervoor een product ontwikkeld waarmee het aantoonbaar wordt dat uw praktijk aan alle voorwaarden voldoet om verantwoorde zorg te verlenen.
Kwaliteit in Praktijk begeleidt al 12 jaar tandartspraktijken bij de structurering van praktijkorganisaties. Denk hierbij aan hygiëne (WIP-richtlijn), radiologie, personeelsdossiers, etc. Alles op basis van de HKZ-norm voor mondzorgpraktijken.

Het HKZ-implementatiepakket voor mondhygiënepraktijken
Het HKZ-implementatiepakket bestaat uit een digitale implementatiehandleiding en set protocollen voor de mondhygiënepraktijk. Meer dan 500 tandarts-, orthodontie- en mondhygiënepraktijken werken al met dit product.

Kwaliteit in Praktijk levert altijd maatwerkbegeleiding bij u in de praktijk waardoor uw kwaliteitssysteem exact past bij uw praktijk en uw investering altijd kosteneffectief is. Geen vast bedrag betalen en maar afwachten wat u ervoor krijgt maar proactieve en afgestemde begeleiding.
Onze begeleiding vindt altijd plaats op basis van de HKZ-norm voor mondzorgpraktijken en een set praktijkprotocollen die wij speciaal voor de KNMT hebben ontwikkeld.

De set protocollen is beoordeeld door de certificerende instantie Tüv en is conform bevonden ten aanzien van de nieuwe HKZ-norm voor mondzorgpraktijken en relevante wet- en regelgeving. Klik hier voor de verklaring van Tüv. U koopt derhalve onafhankelijk gegarandeerde kwaliteitsprotocollen.

U ontvangt een digitale implementatiehandleiding met de set praktijkprotocollen. De implementatiehandleiding bevat alle eisen vanuit de HKZ-norm die door ons zijn vertaald voor de tandartspraktijk, toegelicht met adviezen en tips hoe u deze het best in uw praktijk kunt implementeren.
De digitale protocollen vormen het gedocumenteerde deel van het kwaliteitssysteem: Het kwaliteitshandboek.
Met de digitale implementatiehandleiding en praktijkprotocollen als basis, aangevuld met onze praktijkspecifieke begeleiding heeft u straks een kwaliteitssysteem dat iedereen binnen uw praktijk begrijpt en waarde aan uw praktijk toevoegt.
Deze set protocollen met implementatiehandleiding wordt u aangeboden voor slechts € 195,— (excl. btw).

Klik hier om een voorbeeldprotocol te bekijken.

Klik hier om het HKZ-implementatiepakket direct te bestellen.

Over Kwaliteit in Praktijk
Kwaliteit in Praktijk begeleidt al 12 jaar tandarts- en orthodontiepraktijken naar succesvolle ISO 9001 of HKZ-certificering. Alle protocollen die wij ontwikkeld hebben voldoen aan de HKZ-norm voor mondzorgpraktijken. Met ons HKZ-implementatiepakket kunt u zelf en in uw eigen tempo al aan de slag gaan waardoor u veel kosten bespaart. Alleen daar waar u wat hulp nodig denkt te hebben schakelt u ons gewoon in.
Als geen ander weten wij dat u op de kosten moet letten. Daarom zit u bij ons nooit aan een contract vast.

Klik hier wanneer u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken dat wij bij u in de praktijk komen om het ISO-9001 implementatiepakket te laten zien.