Tandarts en mondzorg praktijken

Stichting JeugdTandverzorging Amsterdam ISO 9001 gecertificeerd


7 december 2020

Aan het eind van de eerste driejarige cyclus van ISO 9001 certificering is de stichting JTVA afgelopen week door de onafhankelijk certificeerder Tüv geaudit voor een herbeoordeling van hun kwaliteitssysteem. Met succes, waardoor de stichting weer is voorgedragen voor hercertificering.

De JTVA zet zich al 30 jaar in om ieder kind in Amsterdam goede mondzorg te geven. Dit doen ze laagdrempelig met mobiele tandheelkundige units op 150 basisscholen in Amsterdam en vier vaste praktijken, verspreid over de stad. Momenteel zijn circa 30.000 kinderen ingeschreven bij de JTVA.

Het afgelopen jaar is het kwaliteitssysteem van de JTVA door de nieuwe directeur Ingrid Duckers verder ontwikkeld en verbeterd. Kwaliteit in Praktijk heeft de JTVA hierbij begeleid. Directeur Ingrid Duckers over de hercertificering: “Als JTVA vinden we het belangrijk dat onze processen transparant en eenduidig zijn. Dat is met het grote aantal locaties, waarop wij werken, best een uitdaging. Een positieve audit bevestigt voor mij dan weer dat we goed bezig zijn. En het daagt ons uit om elk jaar de lat weer wat hoger te leggen. De ondersteuning van Kwaliteit in Praktijk hierbij is praktisch en effectief.”

Vindt u het ook belangrijk dat uw processen transparant en eenduidig zijn? Schaf dan onze actuele set praktijk- en hygiëneprotocollen aan. Voor ANT-leden slechts € 99,— excl. btw.
Bel even naar 035 6920628 of vul ons contactformulier in.